Les motxilles del Barrejant: doble valor afegit

Cada Barrejant genera una nova oportunitat per col·laborar amb un projecte de producció èticament responsable, gràcies a l’objecte commemoratiu de cada edició. En general, es tracta d’una doble col·laboració. D’una banda, s’aposta per un projecte productiu que aporta valor afegit i, de l’altra, es destinen els diners recaptats amb la venda a un projecte de cooperació.

Enguany s’han escollit motxilles de cotó orgànic, que compten amb els certificats de la Fair Trade Foundation i Earth Positive. Els diners que es generen amb la seva producció es destinen a col·laborar amb el projecte Hand in Hand India, que lluita per l’eliminació del treball infantil. Alhora, gràcies als diners recaptats amb la seva venda col·laborem amb els projectes sanitaris de la Fundación Juan Ciudad a Bolívia.

Les motxilles, disponibles en tres colors, s’han personalitzat amb el lema d’aquesta edició, “Per la igualtat”, i la figura de l’icosàedre, en referència a l’escultura realitzada per Gara Basilio Mayor que configura la imatge d’aquest Barrejant.

Les motxilles es podran adquirir durant el Barrejant’18 al preu de 3€.

Desplaça cap amunt