Tallers, contes i teatre per celebrar la Setmana Escolar de la Noviolència i la Pau 2019

Cada 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), data en la qual es commemora l’aniversari de la mort del pensador pacifista Mahatma Gandhi. Es tracta d’una jornada que es realitza a escoles de tot el món, en les que infants i joves fan activitats i reflexions al voltant de la solidaritat i la construcció d’una Cultura de Pau i la noviolència.

La Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Sant Boi se suma cada any a la celebració del DENIP oferint una setmana d’activitats infantils i familiars adreçades als nens i nenes de la ciutat, que tenen lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

Enguany, del 28 al 31 de gener hi haurà tallers de manualitats al voltant de la Pau, el diàleg i la solidaritat, dinamitzats per Laura Garcia al vestíbul de la Biblioteca (cada tarda de 17 a 19h). Divendres 1 de febrer gaudirem d’una sessió de “Contes desexplicats”, a càrrec de Vivim del Cuentu, que tindrà lloc a les 18h a la Sala d’Actes de la Biblioteca; i dissabte 2 de febrer es farà l’espectacle infantil “El viatge d’en James”, a càrrec de la Companyia Sim Salabim, a les 12h a la mateixa Sala d’Actes.

Totes les activitats són gratuïtes i estan pensades per a nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

Desplaça cap amunt