L’ Ajuntament Sant Boi col·labora en la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament pel cicló de Moçambic

Nacions Unides ha estimat que 1,5 milions de persones estan patint els efectes del cicló

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat col·labora amb la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en resposta a la crisi humanitària generada pel cicló Idai a Moçambic. El consistori aportarà 1.000 euros per ajudar a donar resposta als efectes de les inundacions, sumant-se així a la campanya d’emergència que ha posat en marxa el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD).

L’Ajuntament col·laborarà econòmicament amb la campanya d’emergència després que el FCCD hagi fet una crida als ajuntaments i les institucions supramunicipals per sumar-se a aquest procés de reconstrucció i de suport a la població damnificada. L’objectiu de les campanyes d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és la “reconstrucció postemergent”, és a dir, acompanyar els esforços que el propi país ha començat a dur a terme amb l’acompanyament de la cooperació internacional.

Nacions Unides ha estimat que 1,5 milions de persones estan patint els efectes del cicló tropical en primera persona al sud-est d’Àfrica. Des del Fons Català es canalitzarà el suport a la regió a través de les entitats que estan treballant a la zona afectada, mitjançant respostes d’acció humanitària i de reconstrucció post-emergència destinades a la població afectada pel cicló que ha assolat el sud-est d’Àfrica.

 

Desplaça cap amunt