Llancem un nou clip #SBAct! en motiu del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa

“SBAct!” és una sèrie de clips audiovisuals que recull les lluites de diferents activistes que han passat per la nostra ciutat, ens han interpel·lat amb la seva tasca de sensibilització i ens han deixat el seu testimoni de compromís. En poc més d’un minut, cada clip ens explica aspectes clau de l’activisme d’aquestes persones. La campanya vol donar a conèixer les històries d’aquestes persones defensores dels drets humans, tot posant en relleu el seu vincle amb Sant Boi de Llobregat. Pretén, d’una banda, visibilitzar resistències transformadores d’arreu del planeta i, de l’altra, generar espais de solidaritat i compromís.

Aquest setè clip de la sèrie es fa amb motiu de la celebració del 3 de maig, el Dia Mundial de la Llibertat de Premsa i, com els anteriors, està clarament vinculat als ODS, particularment al l’Objectiu 16, en favor de la pau, la justícia i la defensa d’unes institucions sòlides.

Els protagonistes d’aquest SBAct! són Ramón Esono, dibuixant i il·lustrador compromès amb la denúncia de les vulneracions dels drets humans que es produeixen a Guinea Equatorial; i Ahmed Ali, fotoperiodista i activista pel dret a la llibertat d’informació, expressió i opinió des de la Comissió Egípcia de Drets i Llibertats. Tots dos activistes han participat al projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans.

Desplaça cap amunt