Tot a punt per a celebrar una nova edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

Enguany celebrarem la jornada el dissabte 1 de juny a la Plaça Catalunya de Sant Boi (10-14h), on es farà la fira d’entitats de cooperació i solidaritat, es vendran productes de comerç just, hi haurà tallers infantils, es llegirà el manifest i tindrà lloc l’espectacle familiar de titelles “Matito i la gota d’aigua”, d’Enginyeria Sense Fronteres. Més tard, a Can Massallera (20.30h), la Compagnie Zygomatic presentarà “MENJAR”, un espectacle burlesc que, a través de la música i el teatre, reflexiona sobre la indústria agroquímica, l’agricultura productivista, la societat de consum i el menjar escombraria.

La campanya Som Comerç Just i Banca Ètica, impulsada per SETEM Catalunya i amb la col·laboració d’ AlterNativa3 Productos Ecológicos de Comercio Justo, FETS, Finançament Ètic i Solidari, Fiare Banca Etica, Oxfam Intermón i la Xarxa d’Economia Solidària (XES), aquest any porta per lema “Posa el filtre lila! Per la igualtat, tria comerç just”!

PROGRAMA d’activitats:

Plaça Catalunya de 10h a 14h:

10-14h Fira d’entitats de cooperació i solidaritat i venda de productes de comerç just

10-12.30h Espai de joc “Sonarium”, a càrrec de Pájaro Carpintero

10.30h a 12.30h Jocs de comerç just i taller de xapes

11-12.30h Taller de caramels de xocolata de comerç just, a càrrec d’Alternativa3

12.15 : Lectura del manifest, a càrrec de les entitats de cooperació i solidaritat

12.30 : Espectacle “Matito i la gota d’aigua”, d’Enginyeria Sense Fronteres

Can Massallera, 20.30h: espectacle teatral “MENJAR”, de la Companyia francesa Zygomatic. Entrada gratuita disponible a través de ticketea: https://www.ticketea.com/entradas-teatro-

Desplaça cap amunt