Un sopar per la solidaritat

Fa nou anys introduïem una nova proposta en la jornada d’inauguració del Barrejant, la Trobada de Solidaritat de Sant Boi de Llobregat. Un sopar. Un espai de trobada de les persones vinculades al món de la cooperació santboiana, obert a totes les persones interessades. Teníem molts dubtes de si la iniciativa reeixiria i tindria bona acollida.

Vuit anys de trajectòria ens ho confirmen. I per això ens retrobem, de nou, preparant-lo i intentant mantenir viva la il·lusió el primer dia. Aquest any serà divendres 4 d’octubre a les 21h a la sala d’actes de Can Massallera. Us podeu inscriure en aquest link. Com en els últims anys, els diners recaptats es destinen als projectes de la Fundació Juan-Ciudad.

No es tracta, però, d’un sopar qualsevol, sinó que hi conflueixen molts elements. Un d’essencial és la col·laboració del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que des de fa sis anys s’encarrega de dissenyar i portar a taula un menú de proximitat, vegetarià i saludable. I ho fa gràcies a la col·laboració incansable del Jose Antonio, cuiner del Parc Sanitari, i de l’equip de persones voluntàries de Sant Joan de Déu que aquell dia es posen el davantal per servir el sopar.

El sopar és també un lloc de trobada i d’acollida dels defensors i defensores de drets humans que des de fa sis anys, també, ens acompanyen. Ens orgullim de la seva presència i del seu testimoni que, sigui quina sigui la seva procedència, ens recorda la importància de la lluita constant i incansable, de la gent corrent com nosaltres pels drets humans.

I així és com en el sopar agafem aire. Perquè veiem que no estem soles, que les lluites petites i quotidianes es connecten amb d’altres i que a la ciutat hi ha gent amb ganes de treballar per un món diferent i més just. I així, mica en mica, anem d’un sopar a un altre intentant no perdre de vista aquest horitzó que ens ajuda a caminar.

Desplaça cap amunt