Un mar de paraules

Aquest és el nom de l’espectacle que s’ha estat cuinant a foc lent els darrers mesos fruit d’una col·laboració entre Veus de poetes, la Blai Brass de l’Escola de Música Blai Net i la Companyia de dansa Migro Danza, sota la coordinació de Cysko Muñoz.

Un mar de paraules

Un mar de paraules sorgeix del diàleg entre aquestes tres disciplines, la poesia, la música i la dansa, amb la voluntat de bastir un homenatge transoceànic a la poetessa catalana Rosa Leveroni i Valls i la cubana Carilda Oliver Labra per celebrar la solidaritat entre els pobles.

Primer assaig conjunt de Veus de poetes i la Blai Brass a l’Escola de Música Blai Net.

Veus de poetes, que ja van col·laborar en la passada edició del Barrejant, és un col·lectiu de poetes de Sant Boi que neix arran d’un taller de poesia ofert per l’Ajuntament. A les seves veus entusiastes s’hi sumen els vents de l’Escola de música Blai Net, sota la direcció de Pere Bono. I en l’espai efímer construït entre unes i altres, els cossos de la companyia Migro Danza.

Desplaça cap amunt