Sant Boi commemora el DENIP

El dia 30 de gener es celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau-DENIP, data en la que es commemora l’aniversari de la Mort de Mahatma Gandhi, activista pacifista. Com cada any, la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament organitza una setmana d’activitats gratuïtes adreçada als infants de la ciutat amb l’objectiu de sensibilitzar al voltant de la cultura de pau i la resolució pacífica dels conflictes.

La Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acull les diferents activitats proposades per celebrar la Setmana Escolar de la No-violència i la Pau, entre les quals trobem tallers de manualitats per la pau, un contacontes i un espectacle familiar de titelles.

Paral·lelament, durant els dies propers al DENIP, FundiPau elabora una proposta de material pedagògic per treballar a les aules, adaptat als diferents grups d’edat, i l’envia als centres educatius i administracions locals per tal que el professorat pugui treballar la cultura de pau amb diferents recursos. Enguay, l’entitat s’ha centrat en l’emergència climàtica i la pau.

Desplaça cap amunt