Arriba a Sant Boi el XXII Premi Internacional de fotografia humanitària Luis Valtueña

Del 2 al 15 de març la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer acollirà l’exposició fotogràfica de Médicos del Mundo, un guardó que es convoca anualment i consisteix en una beca de 6.000 euros destinada a la realització d’un projecte fotogràfic en un dels àmbits de treball de Médicos del Mundo.

 


Fotografia de Juan Medina: ” Los migrantes rescatados por el bote de rescate de la ONG Proactiva Open Arms en el mar Mediterráneo central permanecen a bordo antes de llegar al puerto de Algeciras en San Roque, sur de España, el 9 de agosto de 2018“.

La sèrie guanyadora d’aquesta 22ena edició és la de Juan Medina, amb el títol “Vida y muerte en el Mediterráneo”, que reflecteix la crua realitat de les persones migrants que es veuen obligades a creuar el mar Mediterrani arriscant les seves vides. Altres dels temes tractats pels finalistes són el dia a dia dels sol·licitants d’asil que arriben a Itàlia, les dones que estan afectades per la Síndrome de Sensibilidad Química Múltiple (SQM) i la crisi econòmica i social de Veneçuela.

Desplaça cap amunt