Sant Boi ja disposa d’un Punt d’Informació i Orientació sobre protecció internacional

El passat dijous es va obrir el PIO, el Punt d’Informació i Orientació sobre protecció internacional, que estarà gestionat per la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat.

Es tracta d’un servei d’atenció personalitzada que s’ofereix informació i orientació sobre protecció internacional i dret d’asil, adreçada principalment a persones i famílies que volen sol·licitar l’asil, persones que estan pendents d’entrar al Programa Estatal d’Acollida o n’han quedat excloses, o persones que es troben en situació d’irregularitat perquè se’ls ha denegat l’asil.

Sol· licitud de cita prèvia:

  • Enviar un correu a: pio.santboi@ccar-cear.org. En l’assumpte del correu hi ha de constar: Cita prèvia PIO
  • Telèfon: 93 628 97 60

L’oficina està situada a l’Oficina de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat a Sant Boi, al c/Frederic Mistral, 2. Els horaris d’atenció seran els dimecres de 10h a 13.30h, amb servei de cita prèvia que es pot sol· licitar a: pio.santboi@ccar-cear.org

Desplaça cap amunt