Dinar de la Solidaritat, Barrejant’20 amb Abarka Catering.

El sopar del Barrejant era un dels nostres espais de trobada i ja gairebé un ritual. Per això, malgrat que no el puguem convocar presencialment, volem mantenir-lo i que totes nosaltres, el puguem gaudir des de casa, gràcies al deliciós menú africà que ens ha preparat Abarka catering per l’ocasió.
Abarka és una empresa de catering sorgida de l’associació santboiana Dunia Kato. Fusionen modernitat i tradició per donar a conèixer la gastronomia africana.
En la cultura mandinka es diu Abarka al fet d’acabar de menjar, com a símbol d’agraïment. S’agraeix a la persona que ha cuinat, a la que ha portat els aliments, a les persones amb qui mengem i , també al fet mateix de poder gaudir del menjar. Amb aquest dinar agraïm poder celebrar un any més el Barrejant.

Els diners recaptats amb el dinar es donaran a la Campanya d’emergència Mon local Covid del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Menú:

– Amanida de fonio (cereal semblant al mill) amb mango
– Mafe vegà (salsa de crema de cacauet amb verdures de temporada i arròs blanc)
– Postre: Thiakry (cereal de mill amb iogurt)
– Beguda Bissap (beguda de flor d’hibisc)

Preu: 10 euros

El dinar s’ha de pagar en efectiu en el moment del lliurament que realitzaran des d’Abarka Catering al domicili indicat o bé al Casal de barri de l’Olivera (segons l’opció que s’indiqui en el formulari d’inscripció) . Es lliurarà entre 13-16h de dissabte 3 d’octubre. 

Les inscripcions al dinar s’han de fer a través d’aquest formulari. 

Desplaça cap amunt