Sant Boi commemora el Dia Escolar de la No-violència i la Pau amb la proposta audiovisual “Maletes per la pau”

Maletes per la Pau ens proposa cinc càpsules de vídeo per treballar la Cultura de Pau a través de l'expressió plàstica.

La commemoració del DENIP és una iniciativa pacifista estesa a les escoles d’arreu del món, que al voltant del dia 30 de gener, data en la qual es commemora l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, organitzen activitats relacionades amb la pau i la no violència. Enguany, des de l’Ajuntament de Sant Boi s’ha apostat per una commemoració en format virtual, que ha consistit en l’elaboració de cinc càpsules audiovisuals que es compartiran a les xarxes socials de Cooperació durant la darrera setmana de gener.

Les càpsules ofereixen una proposta plàstica per treballar cinc eixos temàtics relacionats amb la cultura de pau: el diàleg, la identitat, la diversitat, les emocions i la pau positiva. La proposta també es farà arribar als centres educatius de primària de la ciutat perquè la puguin treballar a les aules i participar així en la commemoració del DENIP.

El contingut dels vídeos ha estat elaborat per Marta Mercadé, educadora social especialitzada en creativitat i conflicte i membre de l’equip directriu de l’escola TRAÇ -Centre d’Expressió Plàstica. L’edició dels vídeos l’ha realitzat Andrés Pino, de Conjuntovacío.

Desplaça cap amunt