L’Ajuntament col·labora amb la Campanya “Resposta d’emergència per fer front als efectes de la Covid-19”

L’Ajuntament de Sant Boi Llobregat ha aportat un total de 4. 854 euros al projecte 3461 “Resposta d’emergència per fer front als efectes de la Covid-19” del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, quantitat recaptada a través d’algunes de les activitats del Barrejant 2020.

Concretament, l’aportació prové dels diners recaptats per l’ Associació Dunia Kato del dinar popular del Barrejant (enguany era un menú senegalès elaborat per l’entitat); dels diners recaptats per Desos Opció Solidària fruit de la venda de les bossetes de cotó per la mascareta (objecte del Barrejant d’enguany, elaborat per Dayana’s, beneficiària del banc de microcrèdit de l’entitat a San Miguelito, Nicaragua); i dels diners aportats pels Diables de Casablanca, corresponents a l’espectacle de foc del Barrejant, que enguany no s’ha pogut realitzar per l’actual situació de pandèmia.

Aquest dimecres 23 de desembre s’ha celebrat un acte virtual on s’ha fet l’entrega simbòlica d’aquesta quantitat al projecte del Fons Català, que té per objectiu reforçar la tasca de la cooperació municipalista davant dels efectes que la Covid-19 també està tenint en els països del Sud. A l’acte hi han participat Alba Martínez Vélez, Tinenta d’Alcaldia de Ciutat Educadora i de l’Ajuntament de Sant Boi i Tresorera del Fons; David Minoves, Director del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, i membres representants de les entitats DESOS Opció Solidària, Associació Dúnia Kato i Diables de Casablanca.

Desplaça cap amunt