Sant Boi Compromesa

Una imatge renovada per reivindicar el compromís de Sant Boi de Llobregat amb la justícia global acompanyarà a partir d’ara les activitats vinculades a les polítiques de cooperació i la solidaritat.  Aquesta nova gràfica, gràcies a la col·laboració de la cooperativa de comunicació L’Apòstrof, s’insereix dins de les accions estratègiques definides en Pla municipal d’Educació i Formació per a la Solidaritat (2021-2026) aprovat el passat mes de juny.


Sant Boi Compromesa es desplega en diferents declinacions que conformen una idea àmplia del compromís de la ciutat amb la justícia global des de la seva triple dimensió social, econòmica i ambiental. D’aquí : Sant Boi Compromesa amb la cooperació, amb la solidaritat, amb la pau, amb la igualtat, amb els drets humans, amb les persones refugiades i amb la sostenibilitat ambiental. Aquest compromís és alhora  una lluita constant contra els sistemes que generen desigualtat i opressió.  Per això, n’impliquen d’altres: Sant Boi Compromesa contra la fam, contra la guerra, contra el masclisme o contra la xenofòbia.   Aquesta nova gràfica es trasllada a les publicacions de l’àmbit, com  la  Solidària i el Butlletí Sant Boi Ciutat Refugi, que es transformen visualment.

Sant Boi Compromesa aglutina, així, la diversitat d’activitats impulsades al llarg de l’any des de l’àmbit de Cooperació  fent més proper i visible el compromís de Sant Boi per un món més just.  

Desplaça cap amunt