Activitats per la Setmana Escolar de la No-Violència i la Pau 2022

La commemoració inclourà diferents activitats, la majoria de les quals tindran lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer.

D’una banda, de l’11 al 31 de gener es podrà visitar l’exposició “Abecedari de la solidaritat”, una mostra de Sindicalistes Solidaris, amb els textos de Virgínia Martínez i Núria Pelay, revisats per Magda Gascón, i les il·lustracions de Namíbia Coronado. L’abecedari de la Solidaritat fa un recorregut per alguns dels conceptes més rellevants de l’univers solidari amb la intenció de sumar i apropar els més joves al món de la solidaritat i la cooperació.

Per altra banda, els dies 25, 26 i 27 a la tarda (de 17 a 19 h) el vestíbul de la Biblioteca acollirà tallers de manualitats per a la pau, a càrrec de Nien Boots, artista de processos d’art comunitari.

Dissabte 29 de gener finalitzarà la setmana d’activitats amb l’espectacle familiar Cotó, de la cia Txo Titelles, que tindrà lloc a les 12 h a Can Massallera. Podreu reservar les vostres entrades gratuïtes a www.entrapolis.com

Tota la programació és gratuïta i va adreçada a nens i nenes a partir de 3 anys. En tot moment es tindran en compte els protocols de salut vigents en relació a les mesures de protecció de la covid19.

El disseny del cartell de la Setmana Escolar de la No-Violència i la Pau és de Namibia Coronado, l’artista que ha il·lustrat el llibre “Abecedari de la Solidaritat”, de Sindicalistes Solidaris.

 

 

Desplaça cap amunt