Les escoles de Sant Boi van al teatre per commemorar el Dia Internacional dels Drets Humans

560 alumnes de primària commemoren el Dia Internacional dels Drets Humans amb una obra de teatre a Can Massallera

Aquest divendres 10 de desembre l’alumnat de 3r i 4t de Primària de 10 escoles de Sant Boi de Llobregat ha gaudit de l’obra de teatre “Soc Una Nou” , de la Cia. Zum Zum Teatre. Repartits en dues sessions al llarg de tot el matí, nens i nenes de l’escola Can Masssallera, Parellada, Pedagogium Cos, Barrufet, Josep M. Ciurana, Casablanca, Molí Nou, Rafael Casanova, Antoni Gaudí i Amat Verdú han gaudit de l’obra de teatre, que fa un viatge a través dels ulls de l’Omar, un nen que va haver de fugir d’un país en guerra. 

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat organitza cada any una representació teatral als voltants del 10 de desembre per conmemorar el Dia Internacional dels Drets Humans, que es celebra en aquesta data, amb l’objectiu de fer reflexionar els infants, des de la cultura, sobre les vulneracions de drets humans que tenen lloc arreu del planeta.

Desplaça cap amunt