Dia Mundial de la Narració Oral 2022

Per onzè any consecutiu l’Escola Pedagogium Cos celebrarà el Dia Mundial de la Narració Oral el proper dimecres 6 d’abril amb un acte obert a les famílies on es fa una narració i teatralització de contes per part de l’alumnat de 4t de Primaria, acompanyat de l’orquestra de l’Escola Municipal de Música Blai Net. El mestre i comediant Juanjo Camarena dinamitzarà també alguns espais de l’acte.

L’escola centrarà aquesta edició a parlar de Dones, infants i Refugi i, per a preparar-la, l’alumnat ha fet el taller “La migració i el refugi a través de l’art” i ha visitat l’exposició  “Xwebûn, sigues qui vols ser”, una mostra de peces artístiques elaborades per dones i infants refugiats al Kurdistan, fruit del projecte Titularts impulsat per Creart i Ciemen

Desplaça cap amunt