35 dies de guerra. Sant Boi compromesa amb Ucraïna

En el dia 35 de la guerra amb Ucraïna comptarem amb un espai de reflexió sobre la situació al país, l’emergència humanitària i la resposta solidària de la població catalana.

Hi intervindran Victòria Planas, responsable de l’Àrea d’Emergència, Refugi i Unitat d’Avaluació del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament; Jorge Jarillo, director en funcions de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat; Joan García, membre del Comitè Provincial de la Creu Roja i Lyudmyla Eherasimova, membre de la comunitat ucraïnesa de Sant Boi. Amb totes elles parlarem sobre la situació que s’està vivint en el país, l’emergència humanitària que ha desencadenat la guerra i com s’estan articulant respostes a nivell institucional, social i ciutadà per atendre aquesta crisis humanitària, en la qual , de moment, i segons dades de l’ACNUR, més de tres milions i sis-centes mil persones que s’han vist obligades a fugir del país.

Desplaça cap amunt