Jennifer Jones, presidenta internacional de Rotary, visita Sant Boi

El divendres 17 de març, Jennifer Jones presidenta de Rotary International va venir a Sant Boi de Llobregat per conèixer de primera mà el Centre de protecció temporal que gestiona Creu Roja, en el marc del programa estatal i que es va posar en funcionament gràcies a la col·laboració i coordinació amb l’Ajuntament i Benito Menni. En l’acte de recepció hi van participar Alba Martínez Velez i Salut Gonzalez Martín en representació de l’Ajuntament; el Dr. Orrit i Sor Teresa Iñíguez, en representació de Benito Menni i diversos membres de club satèl·lit de Rotary a Sant Boi, del club Rotary Castelldefels i  la representant del districte 22 de Rotary, Ingrid Steinhoff.

El 10 de novembre de 2022 es va inaugurar el centre gràcies a la coordinació entre les tres institucions (Ajuntament, Creu Roja i Benito Menni) que van sumar esforços per afavorir l’acollida de persones refugiades arran de la guerra d’Ucraïna. La col·laboració de Rotary Internacional a través de l’enllaç i suport del districte 22 de Rotary, va ser clau perquè va proveir el centre de tot el mobiliari i parament de la llar que requeria el centre per la seva posada en funcionament, a través d’un projecte que es va presentar des de l’Ajuntament per una donació per import de 25.000$

Amb l’obertura del centre es van ampliar les places d’acollida a la ciutat ( un total de 71 places, entre programa estatal i complementari) reforçant així l’estratègia de Ciutat Refugi. La visita de Jennifer Jones va ser una bona ocasió per traslladar-li l’agraïment de l’Ajuntament i la voluntat d’establir col·laboracions futures.

Desplaça cap amunt