Engega una nova edició de la Mostra de Cinema i Convivència sota el lema Violències

Torna un any més la Mostra de Cinema i Convivència, enguany dedicada a parlar dels diferents tipus de violències que trobem a les societats d’arreu del món. Què entenem per violència? Quines formes pren? Com afecta als nostres cossos, territoris i fronteres? Aquestes i d’altres qüestions són les que s’han plantejat els i les joves dels sis centres educatius participants. 

  

Enguany hi ha participat un centenar de nois i noies de 2n d’ESO a 1r de Batxillerat, dels IES Joaquim Rubió i Ors, Marianao, Col·legi Sant Josep i Col·legi Joan Bardina, i dos centres d’educació no formal, l’Esplai Eixida i el PES Sant Boi – Plataforma d’Educació Social dels Salesians. Els diferents grups han fet un primer taller de sesnibilització sobre el tema, on han conegut algunes dades sobre violències al món actual i han generat debats al voltant de les diferents manifestacions que pot tenir aquesta en el nostre dia a dia. 

Posteriorment, Kineina Audiovisuals ha dinamitzat una sessió de formació al voltant de diferents eines audiovisuals (elaboració d’un guió, plans de càmera, recerca d’informació) per acabar creant un vídeo documental sobre les històries de vida que hagin pogut recollir durant la seva recerca. El resultat audiovisual de totes els grups de joves participants el podran veure el dia 1 de juny a Cal Ninyo, data en la què s’agruparan per fer un visionat del documental final i per compartir reflexions i conclusions del seu procés creatiu.

Desplaça cap amunt