UNA NOVA EDICIÓ PELS DRETS HUMANS I LA JUSTÍCIA

Des del present, per un futur de prosperitat per tothom...

En un moment marcat per la violència i les armes, la 27a edició del Barrejant, la Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat, fa un crit a la vida, digna i justa, per reconnectar-se i reivindicar una visió transformadora del objectius de desenvolupament sostenible. El 7, 8 i 9 d’octubre Can Massallera i la Plaça Teresa Valls i Diví acolliran les activitats previstes.

Com cada any, el Barrejant esdevé punt de trobada entre la ciutadania, entitats de cooperació de la ciutat i algunes de les propostes artístiques, culturals i activistes referents arreu del territori, per compartir i reflexionar. La música, el teatre, la comèdia, la dansa, la poesía, les converses, el joc i les tradicions ompliran de vida Sant Boi, de la mà de Las Karamba, Asaari Bibang, Landry, Homeland Dance Company, Ngomez Nokass i els Diables de Casablanca entre molts altres

La imatge del cartell d’enguay ha estat dissenyada per l’artista colombiana Laia Motta, inspirant-nos a preservar la vida en totes les seves formes des de la bellesa de les seves il· lustracions. Un homenatge a l’alegria, el joc, la reflexió, la comunitat i la natura. 

Us convidem un cop més a unir-vos a la festa de la solidaritat, i gaudir de totes les activitats programades amb les vostres famílies, amistats i veïnes. Feliç Barrejant !

 

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 7 D'OCTUBRE

DISSABTE 8 D'OCTUBRE

Barrejant'22

FIRA D'ENTITATS I JOC DE PISTES DEL BARREJANT

8 i 9 d'octubre | 10:30 | Plaça Teresa Valls i Diví

Com cada any les entitats de cooperació i solidaritat participen en la cita solidària des dels diferents estands de la Fira, una de les activitats més emblemàtiques del Barrejant. 

Una de les novetats d’aquesta edició és la creació d’un espai de dinamització liderat per les mateixes entitats de la ciutat. Per aquesta ocasió han preparat un joc de pistes per a nens i nenes, que a través d’un circuit de proves, viatjaran per diferents espais per viure de primera mà alguns dels projectes que desenvolupen les entitats arreu del món, superant diverses proves per aconseguir una recompensa. 

El joc de pistes es farà al llarg dels dies de la fira en les següents sessions:
· Dissabte 8 a les 11:00 hores
· Dissabte 8 a les 17:30 hores
· Diumenge 9 a les 11:00 hores

DIUMENGE 9 D'OCTUBRE

Activitats permanents a la Plaça Teresa Valls i Diví

8 d'octubre de 10 a 21 hores | 9 d'octubre de 10:30 a 14 hores

FIRA D'ENTITATS

L’espai de trobada més emblemàtic del Barrejant, on les entitats de cooperació i solidaritat comparteixen els seus projectes amb la ciutadania. aquesta edició, amb la incorporació del joc de pistes per a infants en les tres sessions de dissabte (11 i 17:30 h) i diumenge (11h).

BAR REJANT

El bar ecològic, social i amb justícia, gestionat per Les Muses, que oferirà servei durant els dies del Barrejant.

POCHETTE ORIGEN DEL "BARREJANT 2022"

Aquest estoig confeccionat artesanalment per Ndao, cosidor a Mbour, Senegal, t’ajudarà a tenir les teves coses fora de perill. Alhora, estaràs contribuint amb la missió de Pro Activa Open Arms: seguir salvant vides al mar i protegir els DDHH a terra.

Aportació: 5€*

*Les aportacions recollides amb la pochette i el sopar de la solidaritat es destinaran al projecte del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament 3711:Resposta d’emergència als efectes del terratrèmol a l’Afganistan.

EXPOSICIONS MÉS ENLLÀ DEL BARREJANT

REFUGIUM ?

Del 29 de setembre al 29 d'octubre

Can Castells Centre d'Art

Inauguració i visita guiada: dimart 4 d’octubre a les 18:30 hores

Refugium és la paraula llatina d’on prové refugi. Etimològicament fa referència a fugir a un lloc segur. Però realment les persones refugiades viuen en seguretat? Seguretat legal, laboral, personal? Qui accedeix a la protecció internacional? Qui en queda exclòs? Què suposa? Com ens afecta? 

Exposició que posa l’accent  en el compromís de Sant Boi com a Ciutat Refugi i en l’acció comunitària artística com a eina per fomentar la reflexió i la mobilització social.

Entrada gratuïta

SENSE REFUGI

Del 5 al 13 d'octubre

Can Massallera

Exposició fotogràfica de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat on es visibilitza el desplaçament forçat fruit de vulneracions mediambientals per l’impacte de l’acció de les transnacionals i el paper dels i les defensores de drets humans.

Exposició produïda amb la col ·laboració de RUIDO Photo.

Entrada gratuïta

Desplaça cap amunt