L’Alcalde de Sant Boi de Llobregat, Jaume Bosch, escollit per la Junta Executiva del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

El passat 11 d’octubre de 2011 va tenir lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat la 30a Assemblea General de Socis del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

El punt principal de l’assemblea era renovar els càrrecs de la Junta Executiva del Fons Català. La proposta de consens va ser aprovada per unanimitat pel conjunt d’ajuntaments socis que formen l’Assemblea.

L’alcaldessa de La Garriga, Meritxell Budó, va ser escollida com a nova presidenta de la institució, mentre que, després de sis anys ocupant la presidència, Teo Romero n’ocupa ara la vice-presidència. Jaume Bosch, Alcalde de Sant Boi de Llobregat, va ser escollir com a Vocal.

Desplaça cap amunt