Convocatòria de subvencions de l’Ajuntament de Sant Boi 2013

Us fem arribar les bases de la convocatòria i l’enllaç on trobareu la informació específica de l’Àmbit de Cooperació i Solidaritat,  així com tota la documentació necessària que s’ha de presentar amb la sol·licitud. El termini de presentació de subvencions s’inicia el 2 de gener i finalitza el 4 de febrer de 2013, ambdós inclosos.

Us recordem, igualment, que el dia 31 de gener finalitza el termini de presentació de les justificacions les subvencions concedides durant l’any 2012. Segons el punt 8 de l’annex 4, específic de l’Àmbit de Cooperació i Solidaritat, en els casos degudament motivats, és possible presentar una sol·licitud de pròrroga, presentada sempre dins el termini de la justificació de la subvenció. Per a la justificació és imprescindible presentar el certificat econòmic així com una memòria narrativa del projecte.

Tota aquesta informació, la podeu trobar, a la pàgina web de l’Ajuntament: http://www.santboi.cat/llibres.nsf/ca-WebTemesperID/5BF843828440D0F6C12573B8002E954A?OpenDocument&Clau=tramits&Idioma=ca&Seu=N

Desplaça cap amunt