Ja podeu visitar l’exposició “MULTIMÈDIA SHOW: Sabem el què comprem?” a Can Massallera

“MULTIMÈDIA SHOW: Sabem el què comprem?” és una exposició itinerant a nivell europeu, principalment entre els països dels socis que participen del projecte Landmark (www.thelandmark-project.eu).

Per què “MULTIMÈDIA SHOW: Sabem el què comprem?”
L’objectiu d’aquesta exposició és sensibilitzar la ciutadania i les administracions públiques sobre la importància què les compres de les administracions públiques siguin socialment responsables. Per socialment responsables ens referim a les condicions de producció a tota la cadena de producció i subministrament dels productes que compren els organismes públics. A través de l’exposició s’analitzen exemples de productes comprats per administracions públiques dels àmbits de l’electrònica, el tèxtil, la construcció i l’alimentació tot analitzant-ne les condicions de producció i oferint mecanismes i alternatives per a controlar-les.

En què consisteix?
L’exposició consisteix en una estructura de material reciclat que serveix com a suport per a informacions sobre la temàtica i on es poden trobar materials impresos diversos. Per altra banda, una pantalla ens serveix per a la projecció de material audiovisual sobre compra pública i condicions laborals. Per últim, l’exposició inclou un joc interactiu amb productes a través del qual s’analitza la seva cadena de producció i de subministrament a algunes administracions públiques.

Fins quan? Podeu visitar l’exposició del 10 de gener al 10 de febrer de 2013, a la sala de les gralles de Can Massallera.

És gratuïta.

Desplaça cap amunt