Un any més arriba la Setmana de la Pau i la Noviolència a la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

El 30 de gener se celebra el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau. La jornada es convoca anualment per commemorar l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi i recordar la seva tasca en favor de la noviolència i la pau. Escoles, centres educatius i altres entitats educatives d’arreu del món se sumen a la jornada organitzant tot tipus d’activitats per difondre els valors defensats pel pacifista indi.

Des de l’Ajuntament de Sant Boi, juntament amb la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, ens adherim a aquesta jornada oferint diverses activitats educatives i lúdiques, per sensibilitzar i difondre la cultura de pau al llarg de la setmana del 28 de gener al 2 de febrer de 2013.

A continuació us adjuntem la programació:

Desplaça cap amunt