Barcelona, Sabadell i el FGC es sumen a la nova campanya de Sonrisas de Bombay

“-slums + smiles: Un petit gest marca la diferència”
Dia: Dijous 28 de febrer de 2013
Lloc: Portal de l’Àngel, tocant a Plaça Catalunya de Barcelona
Hora: de 12:00 a 18:00h

Aquesta campanya té un doble objectiu, per una banda es vol donar a conèixer la situació que viuen milions de persones als slums de Bombai, així com la tasca conjunta que impulsem amb les comunitats que hi viuen per tal de millorar les seves condicions de vida en termes de respecte als seus drets fonamentals i d’igualtat d’oportunitats: – slums + smiles. En segon lloc, també vol traslladar a la ciutadania la importància d’implicar-se en la lluita pacífica contra les desigualtats. Tots i totes des dels nostres espais habituals i amb les nostres accions quotidianes podem fer molt per canviar la realitat de milions de persones: un petit gest fa la diferència.

Ara són les ciutats de Barcelona i de Sabadell les que es sumen a aquesta campanya, junt amb el Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i les que decideixen que amb un gest volen marcar la diferència. Així durant el mes de febrer i març participen en aquesta campanya per mostrar un cop més la seva cara més solidària i conscienciada i per oferir diferents formes de participar-hi.

Com? D’una banda convidant a la ciutadania a fer una simple foto a les banderoles i cartells que hi haurà a diferents punts d’ambdues ciutats i que posaran de manifest com un petit gest com fer una simple foto fa la diferència.  
També, el proper dijous 28 de febrer se sortirà al carrer amb una estructura fotogràfica que evidencia com les coses canvien si et situes en un punt o en un altre, en la que proposarem participar als i les passejants. (Portal de l’Àngel, tocant a Plaça Catalunya de 12:00 a 18:00h).

Tanmateix es vol fer arribar la campanya al màxim de persones possible mitjançant la web: http://menosslumsmassmiles.sonrisasdebombay.org/ que permet a tothom que ho vulgui, compartir el vídeo que recull l’essència de la campanya, així com donar a conèixer als seus contactes de mail, Facebook i Twitter no només la campanya sinó també la tasca que l’entitat porta a terme als slums de Bombay. En definitiva, una proposta de Sonrisas de Bombay per recordar la força del treball conjunt i de sumar esforços a l’hora de defensar els Drets Humans universals.

Un slum és la zona més degradada d’una ciutat en la que es viu en condicions d’amuntegament i sense les estructures mínimes necessàries per garantir una vida digna. Un 60% dels habitants de Bombay viu als slums. Rodejats d’una extrema pobresa, sense gairebé oportunitats de futur.
Sonrisas de Bombay és una ONG que des de fa més de sis anys treballa als slums de Bombai centrant la seva acció en la lluita contra la pobresa i per la defensa dels Drets Humans. Treballem amb les comunitats més desafavorides de la ciutat i mitjançant la cooperació al desenvolupament, generem eines que promouen canvis estructurals i una transformació social cap a l’autosuficiència i la igualtat d’oportunitats d’aquestes comunitats de les zones de slums. L’educació, la salut i el desenvolupament socioeconòmic són el marc principal d’actuació dels nostres projectes.

Més info de la campanya a:comunicación@sonrisasdebombay.org).

Desplaça cap amunt