3 equips de santboians i santboianes a la Trailwalker Solidària 2013

Un dels equips que participen és el 6X100=H2O, format per sis santboianes vinculades al Centre Excursionista i al Club d’Atletisme, és un dels equips que participarà el 20 d’abril a la Trailwalker 2013 prenent el relleu a l’equip masculí del mateix nom que va participar l’any passat. L’alcalde de Sant Boi va rebre l’equip femení de la Trailwalker.

L’ONG Intermón Oxfam organitza aquesta cursa solidària on els equips han de competir i recollir donatius per destinar-los a la lluita contra la pobresa. Més informació a: trailwalker.intermonoxfam.org

Quatre persones.100 kilòmetres. 32 hores. Una causa. Accepteu el repte?

Intermón Oxfam Trailwalker és el major desafiament esportiu per equips del món per lluitar contra la pobresa. El desafiament consisteix a recórrer a peu 100 km en un màxim de 32 hores amb equips de quatre persones. Els membres de l’equip han de començar, caminar i acabar junts.

L’objectiu? Lluitar contra la pobresa i la injustícia al món. Per això els equips es comprometen a aconseguir donatius que Intermón Oxfam destinem a més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, a 40 països.

El Trailwalker era un exercici d’entrenament militar a Hong Kong. El 1981 va passar a convertir-se en un esdeveniment Oxfam per recaptar donatius. Avui és un dels principals desafiaments esportius del món, amb 16 esdeveniments a 11 països.

A la primera edició d’Intermón Oxfam (2011) s’inscriuen 210 equips dels quals 200 aconsegueixen els fons necessaris i prenen la sortida el 7 de maig. 143 equips arriben a meta en menys de 36 hores, recorrent els 100 quilòmetres de la ruta ‘Els 3 monts’, a Barcelona. La iniciativa va recaptar 473.297 €.

En la segona edició s’inscriuen 295 equips, 287 prenen la sortida i 270 completen els 100 quilòmetres de la Via Verda d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. Recaptem 770.606 €.

En la tercera edició (20 d’abril) es repeteix ruta. El dia a dia dels entrenaments, les activitats per recaptar fons, la causa solidària i la convivència en xarxes socials i amb la resta d’equips, són una oportunitat única de transcendir les relacions personals més enllà del merament esportiu.

També hi participen 2 grups més, Gavetes Turiauto 1 i Gavetes Turiauto 2. Per fer-ho, cada equip ha de recaptar 1.500 euros. Per aconseguir aquest objectiu, l’empresa TURIAUTO de Sant Boi de Llobregat, s’ha ofert a col·laborar i els patrocinarà, de forma que els proporcionarà 1 € per cada persona que accedeixi a la seva pàgina de Facebook, creada a tal efecte, i és faci “fan” de l’equip, és a dir, “clicki” un “m’agrada” a la mateixa pàgina:

http://www.facebook.com/pages/Gavetes-TURIAUTOes/410652215675882

Us animem a donar-los suport!!!

Desplaça cap amunt