Festa del Comerç Just i la Banca Ètica: Sí que hi ha alternatives, vine a celebrar-les!

campanya

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètic tindrà lloc l’ 11 de maig, de 10 a 14h, a la Plaça del mercat de la Muntanyeta de Sant Boi, coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just i comptarà amb la participació d’entitats solidaries locals i diverses activitats.

La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica és una activitat lúdica i educativa que té lloc un cop l’any a Sant Boi i a CatalunyaEn aquesta ocasió, atès el panorama actual d’injustícies socials que es pateix dia rere dia i llegint notícia rere noticia, animem a la ciutadania a participar a la Festa perquè sabem que existeixen alternatives solidàries com: El Comerç Just, que proposa una relació comercial justa per a totes les parts que entren en joc,  i la Banca Ètica, que fa que amb els estalvis es pugui contribuir a un món millor.

Enguany celebrarem que existeix un Comerç Just, que genera intercanvis on totes les parts guanyen i que lluita contra la desigualtat. Celebrem que aquest comerç és possible gràcies a persones com tu, conscients de que darrera de cada producte hi ha persones que viuen de produir-lo i de vendre’l. Celebrem el consum responsable! Celebrem que la Banca Ètica ens permet tenir estalvis en coherència amb els nostres valors que s’invertiran en projectes que beneficiaran a la societat. Així com també que s’està construint conjuntament una Economia Social i Solidària, on totes i tots hi podem tenir un paper a jugar.

Durant la festa del pròxim 11 de maig es podrà gaudir  de la Fira d’entitats, participar en el mercat d’intercanvi i en diversos tallers infantils, jugar i saltar en un inflable, veure l’espectacle Vbenes: El preu de l’abundància, a càrrec de la Mussara i Enginyieria Sense Fronteres, i escoltar el manifest unitari que conclourà la festa.

Programa_FCJ_2013_jpg

L’Associació d’Amistat San Miguelito-Sant Boi, la Fundació Kassumay per a tothom, la Fundació Vicente Ferrer, Amizade Junts amb Moçambic, el Casal d’Amistat Català Cubà de Sant Boi, la Creu Roja, la Fundació Juan Ciudad, VOLS Voluntariat Solidari, Desarrollo 2000 en África, la Fundació Pau i Solidaritat i l’Associació projecte Smara  i la botiga Tot Natural, participaran a la Fira d’entitats, tot oferint informació dels seus projectes i posant a la venda artesania per col·laborar-hi.

La coordinació nacional de la Festa va a càrrec de SETEM, amb la participació d’Alternativa 3, Fiare, FETS-Finançament Ètic i Solidari-, Intermón Oxfam, la Xarxa de Consum Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Tarragona, TV3 i El Periódico.

Més informació a www.festacj.org, al nostre facebook Cooperació SantBoi i seguint els hastags #festacjbe o #HiHaAlternatives a twitter.

Us hi esperem!!!

Desplaça cap amunt