El 4 d’octubre es donarà el tret de sortida al Barrejant 2013: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi!

Un any més,  ja s’està preparant la nova edició del Barrejant 2013, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre.

Com ja sabeu, l’activitat que dóna el tret de sortida és la conferència inaugural del divendres a la tarda, a la sala d’actes de Can Massallera.

Aquest any comptarem amb la presència de 6 defensors i defensores de drets humans vinguts de diferents indrets del món, dins el marc del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, impulsat per l’Ajuntament de Sant Boi, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, conjuntament amb 10 ajuntaments més, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Casa Amèrica de Catalunya,

L’acte estarà presentat per l’Esteban Beltrán, director de la Secció Espanyola d’Amnistia Internacional . Aquestes persones són:

                                                                                            Alma Masic
                                                                                     Doris Rivera Ríos
                                                                            Estela Barnes de Carlotto
                                                                                     Idahgja Lashgare
                                                                                          James Torh
                                                                                Marco Antonio Arana

Els defensors i les defensores de drets humans són persones que, de manera individual o col·lectiva, treballen per promoure o protegir els drets humans, normalment a escala local o regional. El què les identifica com a “defensores” és la finalitat de la seva tasca, per bé que la naturalesa de les seves activitats pot ser molt diversa: membres d’entitats no governamentals; treballadors públics de l’àmbit de la justícia, les Procuradories, Defensories o similars; sindicalistes; membres del sector privat, d’organitzacions internacionals, professionals d’altres àmbits,…

Amb aquesta conferència volem apropar a la ciutadania les seves causes i el seu treball, així com difondre la importància de treballar la difusió i defensa dels drets humans ja que, com diu l’Esteban Beltran “els drets humans sóm massa important per a deixar-los només en mans dels Governs”.

+ informació: ciutatsdefensoresdretshumans.wordpress.com

o-ESTEBAN-BELTRAN-facebook

Desplaça cap amunt