L’Ajuntament participa al “Seminari sobre la participació ciutadana en la gestió dels assumptes públics locals”

El passat 4 i 5 de juliol va tenir lloc  el  “Seminari sobre la participació ciutadana en la gestió dels assumptes públics locals” a la ciutat de Shilà, al nord-oest de Marroc. Aquest seminari s’emmarca dins del projecte Local Med, que és una plataforma de cooperació descentralitzada entre ciutats meditarrànies.

Un dels objectius d’aquesta plataforma és  afavorir l’intercanvi d’experiències municipals positives. En aquesta ocasió, l’eix de treball ha estat la participació ciutadana i, per aquest motiu,  es va convidar al nostre municipi per explicar l’experiència del Pla de Millora Integral de Casablanca de Sant Boi, com a bona pràctica municipal en aquest àmbit.

El tècnic de participació ciutadana de l’Ajuntament de SB, Nicolàs Cabezas, va assistir-ho per extendre aquesta bona pràctica. Si desitjeu més informació, aquest dilluns 15 de juliol, dins l’Espai Solidari de Ràdio Sant Boi, comptarem amb la presència d’en Nicolàs i aprofundirem una mica més sobre els continguts d’aquest seminari i la seva experiència personal.

s 199

Desplaça cap amunt