Dobet Gnahore, aquest dissabte 5 d’octubre a la Plaça Teresa Valls i Diví

cartell concert barrejant-2

Ja tenim aquí el Barrejant: Trobada de la solidaritat de Sant Boi 2013, que com cada any celebrem a Sant Boi. Aquesta nova edició tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre.

El concert de la cantant africana Dobet Gnahore tindrà lloc el dissabte 5 d’octubre, a les 23 hores, a la Plaça Teresa Valls i Diví. De les melodies mandingues a la rumba congolesa; del ziglibiti ivorià al bikoutsi camerunès; de l’high-life ghanès als cors zulús. Les composicions de Dobet Gnahoré, impregnades també de sonoritats jazz, són variades i colorides. La sanza, el balafó, la carbassa i els bongos formen una excel·lent base rítmica per a la guitarra, els cors i la veu càlida i potent de Dobet. A l’escenari, la seva veu, el seu carisma i la seva gran presència, nodrida de molts anys de treball teatral i coreogràfic, sedueixen l’espectador.

L’artista publica el 2010 nou àlbum, Djekpa La You (Karonte, ContreJour, 2010), el seu tercer disc d’estudi, i ha guanyat el primer Grammy de la seva trajectòria pel tema Pearls, compartit amb la cantant India Arie.

Podeu trobar més informació i música a: www.dobetgnahore.com

Desplaça cap amunt