Visita de la delegació de Larraix (Marroc) a Sant Boi de Llobregat

IMG_5696

El dimarts 17 de desembre, 7 membres de la delegació marroquina de Larraix han estat rebuts a Sant Boi per l’Alcalde de la Ciutat Jaume Bosch i la regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Alba Martínez. Aquesta visita forma part del projecte “Accés a la informació per millorar la prestació dels serveis públics”, cofinançat per la Unió Europea, i l’objectiu de la visita he estat conèixer de primera mà les experiències del nostre municipi pel que fa al dret a d’accés a la informalció.

Aquesta visita està organitzada per l’Associació Madinati Larache, conjuntament amb la Comuna de Larraix (Marroc) i la Diputació de Barcelona. La composició de la delegació marroquina estava conformada per:

– Senyor Machij EL KARKRI, 1r tinent d’alcalde de la Comuna de Larraix
– Senyor Said FEDDOULI,  Vicepresident de la Comuna de Larraix
– Senyor Mohamed EL MEZOURI, Regidor de la Comuna de Larraix
– Senyor Mustapha BENSALEM, Secretari General de la Comuna de Larraix
– Senyor Mustapha LAMRANI, President de l’Associació Madinati Larraix
– Senyor Mohamed ERZAMI, Tresorer de l’Associació Madinati Larraix
– Senyor Mustapha ROUASS, Periodista d’un diari nacional
 
IMG_5694

Els temes en els quals la delegació marroquina ha mostrat més interés han estat: el dret d’accés a la informació municipal: informes dels diferents consells i reunions dels comitès, projectes, adquisicions, etc; el funcionament de l’oficina d’informació; el procediment de l’oficina de reclamacions i tractament de les mateixes; el marc jurídic de l’accés a la informació; les tècniques i eines que s’utilitzen per a l’accés de la informació; les aplicacions, procediments i temps de resposta; i l’organigrama municipal i senyalització dels diferents serveis i oficines.

 

Els comentaris estan tancats.

Desplaça cap amunt