L’Ajuntament col·labora amb el Instituto Cubano de Amistad con los Pueblos (ICAP)

23042014485Un any més, dos mecànics cubans del Instituto Cubano de Amistad con los Pueblos han estat a Sant Boi treballant en el dipòsit de vehicles per recuperar peces mecàniques que després seran utilitzades per renovar i reparar els vehicles del ICAP.

La feina feta durant aquests dies a Sant Boi ha permès que l’ICAP es proveís de diverses peces: 13 motors de cotxes, 2 motors de motos, 271 peces diverses, a més de roba de treball per als mecànics. Les peces recuperades es traslladaran a Cuba on serviran per renovar els vehicles de l’ICAP.

L’ICAP neix el 1960 a Cuba, en el marc de la revolució, amb l’objectiu d’organitzar i mantenir les relacions amb amb els “amics de la Revolució”. Entre d’altres tasques, actualment l’ICAP s’encarrega de traslladar i organitzar els brigadistes.

Desplaça cap amunt