Nou Projecte 2014: Ciutats Constructores de Pau!

ciutats14 logo1

Ciutats Constructores de Pau és un projecte conjunt entre l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats i l’Institut de Drets Humans de Catalunya, amb la participació d’altres municipis catalans i d’altres institucions i entitats que vol donar conèixer la feina dels activistes per la pau, ajudant a conscienciar a la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d’integrar la defensa de la pau en la nostra tasca quotidiana.

Es tracta d’organitzar l’estada a Catalunya d’un grup de 6 activistes per la pau durant un període d’12 dies per organitzar un seguit d’activitats de diferent naturalesa: xerrades, trobades, reunions institucionals, visites a escoles, etc. que serviran per donar a conèixer la seva tasca i la importància de donar-li’s suport.

 

+informació: ciutatsconstructoresdepau.wordpress.com

 

Desplaça cap amunt