Els dies 6 i 7 de desembre vine a descobrir el joc de rol “Smile Urbo, el joc del poble”

flyer_smurbo

Ets capaç de salvar el teu poble?

Vine els dies 6, 7 i 8 de desembre a l’Espai de la Solidaritat de la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat i descobreix SmileUrbo, El joc del poble, un innovador joc de rol interactiu.

Imagina que vius a un petit poble en un país en vies de desenvolupament; potser ets un agricultor, un mestre o un propietari de mercat. En els darrers anys, la comunitat ha hagut de fer front a moments molt complicats. L’atur és molt elevat, la gent està emigrant i la taxa de mortalitat infantil ha augmentat dràsticament a causa de la contaminació del llac. Un dia, un inversor d’un país desenvolupat arriba al poble amb una proposta per comprar un tros de terra i construir-hi un hotel.

Quines decisions prendreu i com condicionaran aquestes decisions la teva prosperitat com a individu i el desenvolupament general del poble?

Si vols participar en un joc innovador, reconegut a nivell internacional i al mateix temps millorar les teves capacitats de negociació, gestió del temps i col·laboració, no et deixis perdre aquesta oportunitat i inscriu-te!

Enllaç d’inscripció: http://www.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/CE120ED408D0DBF0C1257D97003FCC1C?OpenDocument&Clau=smileurbo&Idioma=ca&Seu=N

SmileUrbo

Desplaça cap amunt