Programa d’activitats de l’Espai de la Solidaritat a la Fira de la Puríssima

Puri14Ja està a punt d’arribar la 68ena edició de la Fira de la Puríssima que tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de desembre a Sant Boi. Com cada any, s’organitza l’Espai de la Solidaritat, situat al Parc de la Muntanyeta.

En aquest espai hi trobareu la fira d’entitats de l’àmbit de la cooperació i la solidaritat internacional, d’igualtat i salut. Com a novetat, hi haurà el Tropical Bar, un lloc on poder seure per tastar i beure còctels sense alcohol, refrigeris i diferents productes de comerç just, organitzat pels joves del Centre Obert Don Bosco. Instal·lada davant la carpa, també trobareu l’exposició fotogràfica “Solidàries”, amb la que podreu conèixer l’agermanament amb San Miguelito, des d’una visió alhora històrica i actual, tot recollint el testimoni i la perspectiva de santboians i santboianes que han viscut d’aprop aquest agermanament.

Hi trobareu també activitats per a tota la família com: l’espectacle de la Tresca i la Verdesca “A quant va la mel?” per cantar i ballar amb els més petits de la casa, el joc de rol “Smile Urbo. El joc del poble”, l’espai de jocs cooperatius “Frikigames”, el concert de Nakany Kanté, de pop mandinga i afroreggae i un munt d’activitats més!

Aquí teniu el programa: Programa activitats Espai de la Solidaritat Fira Puríssima 2014…

Desplaça cap amunt