Presentació del llibre Agermanades el 21 de novembre, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

El 21 de novembre, a les 17.30h a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, tindrà lloc la presentació del llibre “Agermanades” basat en dibuixos i textos dels infants d’escoles de Sant Boi, San Miguelito (Nicaragua) i Marianao (Cuba). Seguidament, a les 18h, tindrà lloc l’Hora del conte, on ens narraran la història.

imatge_llibreAgermanades és l’experiència de moltes escoles de Sant Boi que al llarg dels agermanaments han establert vincles i intercanvis amb les escoles de San Miguelito i Mariano. El llibre elaborat a partir d’una selecció de dibuixos dels infants dels tres municipis ens permetrà descobrir els municipis i les preocupacions dels infants a través de la seva mirada. Així, es vol fer un homenatge a la tasca que han desenvolupat docents i alumnes i alhora generar una nova oportunitat de coneixement i aprenentatge entre infants.

Aquesta iniciativa s’arrela en la llarga trajectòria de col·laboració que ha existit entre les escoles, dinamitzada per Ensenyament Solidari que ha treballat perquè les escoles i els docents de la ciutat juguin un paper clau en la promoció de la solidaritat i del coneixement de les realitat d’aquests municipis. Per això, des de la seva creació, Ensenyament Solidari ha implicat molts docents del municipi en aquests processos, a través dels intercanvis pedagògics a Marianao, els agermanaments d’escoles de Sant Boi amb escoles de Marianao, les formacions a mestres a San Miguelito, la construcció d’escoletes rurals a San Miguelito, etc.

Més informació al bloc: http://agermanaments.com/

Desplaça cap amunt