Estira el Fil, tria les alternatives! Celebra-les a la Festa del Comerç Just de Sant Boi!

facebook-sense-logos

“Estira el Fil” és el lema de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica d’enguany. La campanya de sensibilització s’inicia el 10 de maig, coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just, i que recorda a la ciutadania que els 437€ de mitjana que es gasta en roba a l’any són decisius per a construir una altra indústria tèxtil més enllà de la fast fashion o moda produïda massivament. Una indústria en què el 80% de les persones que hi treballen són dones que pateixen greus vulneracions de drets fonamentals.

La Festa del Comerç Just de Sant Boi tindrà lloc el proper dissabte 30 de maig a la plaça del Mercat de la Muntanyeta, entre les 10 i les 14h. Hi podreu trobar la Fira d’Entitats, venda de productes de comerç just, tallers per a infants, un inflable per als petits de la casa, un espectacle i… altres sorpreses!!!

La Festa se celebrarà a 33 municipis catalans amb l’objectiu de denunciar les injustícies de la indústria tèxtil i apropar les alternatives a la ciutadania.

També pots trobar més informació a www.festacj.org, a la pàgina facebook.com/festacomercjust i seguint els hastags #FESTACJBE I #EstiraDelFil a twitter.

T’hi esperem!

Spot FCJ

Desplaça cap amunt