Ja tenim a punt tota la programació del Barrejant’15!

fb Barrejant15

Barrejant 2015: Els Drets Humans no tenen fronteres

El proper 2, 3 i 4 d’octubre comença la XX edició del Barrejant: Trobada de la Solidaritat de Sant Boi de Llobregat, enguany amb el lema “Els drets humans no tenen fronteres”.

Aprofitant les sinergies que aporta la tercera edició del projecte “Ciutats Defensores dels Drets Humans”, que lidera l’Ajuntament de Sant Boi, conjuntament amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat i l’Institut Català de Drets Humans, juntament amb tretze municipis més i altres entitats, ens permetrà comptar amb el testimoni de sis persones activistes dels drets humans reconegudes internacionalment.

Aquestes són: Ruth Mumbi, Yolanda Oquelí, Andrés Krakenberger i Maryam Al Khawaja. Un col·loqui amb Helena Maleno i Pedro Pantoja inaugurarà la Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana la nit de divendres.

No us perdeu el munt d’activitats programades per a petits i grans, lúdiques, solidàries i reflexives.

Barrejant1

Barrejant2

 

 

 

 

 

Desplaça cap amunt