Setmana de la No-violència i la Pau 2016

DENIP

La Setmana de la No-violència i la Pau tindrà lloc a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer del 25 al 30 de gener.

El DENIP (Dia Escolar per la No-violència i la Pau) se celebra cada 30 de gener, en commemoració de l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi. Durant aquesta jornada, escoles, instituts i centres educatius d’arreu del món organitzen diferents activitats per difondre els valors de la noviolència i la pau i, des de l’Ajuntament de Sant Boi, també ens-hi volem sumar per fomentar la cultura de pau en la ciutadania.

Hi tindran lloc les següents activitats:

TALLERS PER A TOTHOM

Cada tarda, de 17 a 19h, del dilluns 25 al dijous 28 de gener al vestíbul de la Biblioteca JRB.

CONTACONTES

Divendres 29 de gener, a les 18h, a la sala de conferències de la Biblioteca JRB.

Les històries de la Frieden (contes per conviure en pau)

La Frieden és un personatge màgic que viatja per tot el món amb el seu vetit de colors i el seu follet Bonifacio que viu en una casa de cartró. Ella, tot i que no ho semlba, té més de 500 anys i ha visitat molts indrets de la terra i sap un munt d’històries. I, curiosament, sap històries que ajuden les persones a conviure en pau. Aquesta sessió de conta-contes va néixer per celebrar el dia Internacional de la Pau, i en aquest context planteja històries que ens ajuden a reflexionar sobre la convivència pacífica vista com quelcom que comença a partir de cadascún de nosaltres, de la manera que tenim de viure els petit conflictes del dia a dia, i de les eines que anem descobrint per convertir-los en aprenentatge i harmonia.

Recomanat a partir de 4 anys. 45 min.
Companyia Patawa.

ESPECTACLE

Dissabte 30 de gener, a les 12h, a la sala de conferències de la Biblioteca JRB.

El drac màgic i altre Contes Animals (espectacle de titelles)

És un espectacle de titelles format per cinc històries curtes, protagonitzades per un bestiar molt peculiar. L’estructura i l’estètica de l’espectacle el fan especialment atractiu per als petits.
Són contes populars tradicionals amb vigència actual, aquella que ens ajuda a crear cultura de pau i reflexionar sobre la intolerància, la convivència, l’amistat, l’enveja, la superficialitat i la solidaritat.

Recomanada a partir de 3 anys, durada de 50 minuts. Companyia Pamipipa.

Us hi esperem!!!

Desplaça cap amunt