5a Edició del Dia Mundial de la Narració Oral a Sant Boi

El 16 de març, celebrarem la cinquena edició del del Dia Mundial de la Narració Oral a Sant Boi.

Des de fa diversos anys, el grup Fabula Storytelling de Suècia va institucionalitzar el Dia Mundial de la Narració Oral, i ara se celebra a més de 25 països del món. A l’acte comptarem amb narracions teatralitzades per l’alumnat del col·legi Pedagogium Cos i musicalitzades amb l’orquestra comunitària de l’Eescola Municipal de Música Blai Net. També comptarem amb la narradora professional Mercè Prats.
El tema de les narracions d’enguany serà Els drets dels infants.

Des de Cooperació, Solidaritat i Pau s’han realitzat tallers previs a l’alumnat sobre els drets dels infants, per sensibilitzar-los sobre la seva importància i, amb aquest acte, també tenim l’objectiu de sensibilitzar a la ciutadania a partir de diferents històries amb els nens i les nenes com a protagonistes.

L’acte tindrà lloc el 16 de març, a les 18h, al teatre de Can Massallera. L’entrada és gratuïta.

Us hi esperem!

Desplaça cap amunt