Primers patrocinis i col·laboracions amb el Pla d’acollida

Des que el 18 de febrer de 2016 el Ple va aprovar el Pla d’acollida hem anat avançant en les diverses línies de treball previstes ( l’assistència humanitària, l’educació per la solidaritat i el procés d’acollida) alhora que hem posat les bases d’alguns dels instruments que han de garantir l’execució òptima del Pla, com són ara les dues subcomissions (l’operativa i la ciutadana) de la Taula d’acollida.
Paral·lelament s’ha estat treballant amb l’establiment de relacions de col·laboració amb diferents agents privats, tant de la societat civil organitzada com de l’àmbit empresarial. D’un cantó, diverses entitats de la ciutat han participat a la Taula d’acollida aportant propostes i facilitant recursos i espais per millorar l’acollida de persones refugiades, per exemple Cáritas. De l’altre, s’han aconseguit unes primeres col·laboracions d’empreses privades.

A més de Conforama, que el mes d’abril va fer una donació de mobles pels pisos d’acollida, aquesta setmana s’hi ha sumat Muebles Ram, que ha aportat els seus recursos d’atrezzo per moblar l’oficina que la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat tindrà a l’escola Ciutat Cooperativa per atendre a les persones refugiades i coordinar el voluntariat.

Muebles Ram és una empresa familiar mueblesramsituada al carrer Cartagena nº 164-166 en una nau de 4000 m2, amb més de 30 anys d’experiència. Es dediquem a subministrar material d’atrezzo per publicitat, cinema, sèries, programes, teatres, …, i venta de material d’oficina i urbà tant nou com usat. El seu material ha estat utilitzat a Anacleto, la saga REC, Vicky Cristina Barcelona, Frágiles, Red Lights, Darkness, Biutiful, Los Otros, El Perfume, El Orfanato, Polseres Vermelles, Nit i Dia, Cracòvia, Polònia, Tu Cara me suena, Salvados….. També són distribuïdors de material d’oficina i urbà al Parc Sanitari, Laboratorios Viñas, Acciona, Ajuntaments de Barcelona, Viladecans, Sant Boi…

Cada nova col·laboració és un granet de sorra que se suma al procés d’acollida i a la lluita conjunta pels drets de les persones refugiades.

Desplaça cap amunt