Sant Boi s’adhereix a la campanya Casa Nostra Casa Vostra

Al ple del passat 19 de gener de 2017 es va aprovar l’adhesió de l’Ajuntament de Sant Boi al Manifest de la de a la Campanya Casa Nostra Casa Vostra.

La campanya unitària Casa Nostra És Casa Vostra és una iniciativa que va sorgir a finals de l’any passat d’un grup de persones del món de la comunicació que van coincidir als camps de refugiats de la frontera de Grècia amb Macedònia fent projectes professionals o de voluntariat, i que van decidir denunciar la situació que havien vist mitjançant una campanya oberta a la societat civil i les entitats. A dia d’avui la campanya Casa Nostra És Casa Vostra està conformada per milers de persones a títol individual, col•lectius i moviments socials, ONG i empreses del sector cultural, amb l’objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania i demanar polítiques d’acollida reals i efectives a les institucions sota el lema #volemacollir.

El proper dimecres 15 de febrer l’Ajuntament de Sant Boi també se sumarà a l’acte del món local català en suport amb la campanya Casa Nostra Casa Vostra que es farà a les 11h al Comptador Memorial “Som i serem Ciutat Refugi” de Barcelona, a la Platja de la Barceloneta. Durant l’acte, organitzat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, es farà una crida a la participació ciutadana a la manifestació “Volem Acollir” del proper dissabte 18 de febrer a les 16h a Plaça Urquinaona de Barcelona.

A Sant Boi ens trobarem el mateix dissabte a les 15h a la Plaça de l’Ajuntament per anar-hi plegats i reclamar una vegada més l’obertura de fronteres i defensar l’acollida de les persones refugiades. Us hi esperem!

Desplaça cap amunt