L’Ajuntament de Sant Boi busca maletes

La Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat llença una crida a la ciutadania en el marc de la preparació del Dia Mundial de les Persones Refugiades, que se celebrarà el proper 20 de juny.

Com cada any, l’Ajuntament està treballant amb les escoles de Sant Boi per dur a terme una activitat educativa que es farà visible al mes de juny. Per al projecte d’enguany, es necessiten al voltant de 30 maletes.

Amb l’objectiu d’involucrar tota la ciutadania del municipi, l’Ajuntament ha decidit fer una crida oberta per mirar de recollir aquestes maletes. Pensem que moltes vegades acumulem a casa nostra maletes velles que ja no fem servir i que, en aquesta ocasió, podrien tenir una altra vida com a material educatiu per a la promoció del dret d’asil i el refugi.

Qui ens vulgui fer arribar les seves maletes, té dues vies per fer-ho. D’una banda, pot deixar-les a la Torre del Sol, l’espai on s’ubica la Unitat de Cooperació, Solidaritat i Pau (C/Joan Bardina, número 29). De l’altra, pot posar-se en contacte amb nosaltres perquè les passem a recollir on s’ens indiqui, a través del correu electrònic sensibilitzaciocooperacio@santboi.cat.

Hi ha temps per fer-nos arribar les maletes fins al 16 d’abril.

Desplaça cap amunt