Presentem la III Mostra de Cinema i Convivència

Ja està aquí la tercera edició de la Mostra de Cinema i Convivència, un certamen fruit del treball de més 160 joves de Sant Boi de Llobregat que, enguany, aborda les tensions existents entre la llibertat i la seguretat ciutadana en temps d’alerta terrorista 4. És per això que aquest any el títol de la #laMostra18 és Generació 4.

Des d’una mirada propera, els nois i noies dels 13 centres educatius que han participat del projecte han realitzat diferents sessions prèvies a l’aula. Han treballat els drets humans i les seves vulneracions a partir de diferents tallers vivencials, i han adquirit les eines i coneixements audiovisuals necessaris per crear una peça on el guió i les idees sorgeixen de la reflexió i el diàleg.

El pròxim 11 d’abril podrem veure els diferents curts realitzats. Un cop vistes les diverses peces, s’obrirà un espai de debat que comptarà amb la representació dels cossos policials de la ciutat i de la Síndica Municipal de Greuges.

Com en edicions anteriors, el material generat per a #laMostra18 estarà disponible al canal de Youtube de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i servirà per continuar treballant amb els i les joves del municipi.

Desplaça cap amunt