Arriba el Sant Jordi Solidari

El proper dilluns torna a Sant Boi de Llobregat el Sant Jordi Solidari. La festa dels llibres i les roses se celebrarà, com en edicions anteriors, envoltada de cooperació i solidaritat.

Durant tota la jornada, la plaça de l’Ajuntament serà escenari de la Fira d’entitats de cooperació i solidaritat, on participaran la Fundació Kassumay, Amizade Junts amb Moçambic, l’Associació d’Amistat San Miguelito – Sant Boi, Cooperacció, l’Associació Compassió i Vida, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, el col·lectiu VIO Voluntaris Independents Organitzats, la Fundación Vicente Ferrer i DESOS.

Es vendran roses, llibres, artesania solidària i altres materials. Les roses seran de proximitat, amb l’objectiu d’evitar que Sant Jordi tingui un alt impacte ambiental i social. Actualment, més del 85% de les roses que es consumeixen per Sant Jordi venen de fora de Catalunya, principalment d’Equador i Colòmbia. Els fons recaptats per les entitats es destinaran a diversos projectes de cooperació.

El Sant Jordi Solidari també comptarà amb tallers de manualitats infantils, tant al matí com a la tarda. A la carpa de cooperació i solidaritat es podrà trobar també el nou número de la revista Solidària.

Desplaça cap amunt