Un conveni amb la Fundació Agbar enfortirà l’acollida de persones refugiades

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Fundació Agbar han signat un conveni amb l’objectiu de millorar la cobertura de les necessitats de les persones refugiades en el marc del programa Sant Boi Ciutat Refugi. Gràcies a l’acord, l’ajuntament rebrà de la Fundació Agbar un ajut de 33.286 euros, que aniran destinats a enfortir el sistema d’acollida de les persones refugiades a Sant Boi.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha signat el conveni amb el director de la Fundació Agbar, Eduard Pallejà. La col·laboració s’integra en el Pla Municipal d’acollida a Persones Refugiades a Sant Boi.

Sant Boi Ciutat Refugi neix del compromís municipal en la defensa dels drets humans i la pau. En aquest sentit, Sant Boi acumula una llarga trajectòria en l’àmbit de la cooperació, la solidaritat i la pau, així com en el procés d’acollida i integració de persones nouvingudes.

L’acollida i l’acompanyament s’impulsen des d’una perspectiva integral, que aposta per la plena inclusió i l’autonomia de les persones i les famílies. S’actua principalment en tres àmbits: la col·laboració en la tasca d’assistència a les persones refugiades en els països d’origen i trànsit, l’acollida a la ciutat de Sant Boi i l’educació per la solidaritat i la incidència política a la ciutadania en general i en l’àmbit de l’ensenyament en especial.

Desplaça cap amunt