L’Ajuntament de Sant Boi renova la col·laboració amb la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat

Divendres, 23 de novembre, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR) van signar un nou conveni de col·laboració per a l’acollida de persones refugiades a Sant Boi. Es renova així la cooperació iniciada l’any 2016, que ha permès acollir al nostre municipi més d’un centenar de persones. Com es va explicar el passat 21 de novembre a la reunió de la Comissió Ciutadana de la Taula d’Acollida, des del 2016 han passat per Sant Boi un total de 108 persones refugiades, 98 en el marc del programa estatal i 10 més en el marc del pis complementari que s’ha habilitat a la ciutat.

Amb la signatura del nou conveni, es manté el compromís per part de la CCAR de fomentar i reforçar el voluntariat en el procés d’acollida de les persones refugiades a Sant Boi. A més, es continuaran desenvolupant una sèrie d’accions destinades a sensibilitzar a la ciutadania.

 

Desplaça cap amunt