L’Ajuntament de Sant Boi aprova una moció per adherir-se a la campanya d’alliberament de Louisa Hanoune

El passat 18 de juliol s’aprovava al Ple una moció a proposta de Sindicalistes Solidaris, amb el suport del Consell Municipal, per adherir-se a la campanya d’alliberament de Louisa Hanoune.

Hanoune, Secretària general del Partit dels Treballadors d’Algèria, va ser detinguda el passat 9 de maig per ordre del Tribunal Militar de Blida, després de ser citada com a testimoni. La detenció s’ha produït enmig de grans manifestacions populars al país que reclamen un canvi democràtic.

Louisa Hanoune és una defensora dels drets de les dones, lluitadora per la democràcia i en tres ocasions ha estat candidata pel seu partit a la presidència de la República. Actualment pateix diverses malalties cròniques que requereixen atenció mèdica i se li ha rebutjat la petició de ser atesa pels seus metges.

Per tot això, l’Ajuntament de Sant Boi s’ha adherit a la campanya per demanar el seu alliberament i el Consell Municipal va enviar el passat 19 de juliol una carta a la cònsol general algeriana a Barcelona demanant la seva llibertat immediata i denunciant la seva detenció injustificada i arbitrària.

Desplaça cap amunt