Propostes per a treballar el dret d’asil a les escoles

Què és el dret d’asil? Què suposa per a les persones refugiades? I quines obligacions per als Estats?  El nou curs escolar 2019-2020 arrenca amb l’objectiu de seguir aprofundint en aquestes qüestions i per això oferim als centres diverses propostes:

1)Els tallers de la CCAR, on s’analitza en dret d’asil des de la perspectiva dels drets humans i es compta amb el testimoni d’una persona refugiada.


2) Amb la commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades, a través d’una proposta pedagògica que aquest any se centra en la paraula i la llengua pròpia, com a vehicles de l’experiència viscuda i de la identitat. Les escoles interessades participaran en uns tallers de creació poètica que culminaran en una creació poeticoplàstica el 12 de juny a la Plaça de l’Ajuntament. 

Desplaça cap amunt